Marketing

Oglašavanje

Sajt mojaradionica.com postoji još od 2007. godine. Na sajtu se nalazi preko 500 stranica sa uputstvima, po principu korak po korak, namenjenih hobi i uradi sam majstorima. Velika zbirka uputstava iz raznih oblasti se redovno ažurira i dopunjava sa novim foto – pričama.

Sajt ima mesečno preko 70000 poseta. Naši posetioci se interesuju za razne oblasti kao što su alati i materijali, zatim popravke, projekti za decu, procedure izvođenja radova i sl. Takođe, na sajtu postoji i deo koji se bavi uzgojem biljaka.

Ukoliko se bavite oblašću koja je zastupljena na našem sajtu ovo je pravo mesto za Vašu reklamu. Ukoliko želite da reklamirate svoju firmu ili proizvod na našem sajtu kontaktirajte nas putem e-maila: marketing@mojaradionica.com. Nudimo Vam da zakupite prostor (baner) na našem sajtu za određeni vremenski period. Na stranicama postoji više pozicija za oglašavanje kao i dimenzija oglasa.

Pozicija 1

 Najbolja pozicija za Vašu reklamu. Prikazuje se na vrhu svake stranice sajta. Dimenzije banera 728×90 piksela. Cena 59 evra/mesečno. Postoji mogućnost postavljanja više reklama (grupa banera) na istoj poziciji gde se, pri svakom novom učitavanju stranice, prikazuje druga reklama.  Minimalno vreme oglašavanja 3 meseca.


Pozicija 2

Reklama se prikazuje sa desne strane na svakoj stranici sajta. Dimenzije banera 300×300 piksela. Cena 49 evra/mesečno. Postoji mogućnost postavljanja više reklama (grupa banera) na istoj poziciji gde se, pri svakom novom učitavanju stranice, prikazuje druga reklama. Minimalno vreme oglašavanja 3 meseca.


Pozicija 3

Reklama se prikazuje pre sadržaja u postu. Dimenzije banera 728×90 piksela. Reklama se prikazuje u svim postovima. Postoji mogućnost postavljanja više reklama (grupa banera) na istoj poziciji gde se, pri svakom novom učitavanju stranice, prikazuje druga reklama. Cena 39 evra/mesečno. Minimalno vreme oglašavanja 3 meseca.


Pozicija 4

Reklama se prikazuje na kraju sadržaja u postu. Dimenzije banera 728×90 piksela. Reklama se prikazuje u svim postovima. Postoji mogućnost postavljanja više reklama (grupa banera) na istoj poziciji gde se, pri svakom novom učitavanju stranice, prikazuje druga reklama. Cena 39 evra/mesečno. Minimalno vreme oglašavanja 3 meseca.


Sponzorstvo

Mojaradionica.com nije zamišljena kao profitabilna ali da bi funkcionisala potrebna su određena finansiska sredstva. Ukoliko Vam se sviđa ono što radimo i želite da nam pomognete u tome, vrlo rado ćemo prihvatiti Vašu pomoć.