Kako zakucati ekser a ne udariti prst 2

07/04/2019 Improvizacije , Saveti 2732 Views
Ekseri se sve manje koriste i sve imamo manje rutine pri zakucvanju, što za posledicu ima da malo udaramo po prstima malo po glavi eksera. Evo saveta koji neće pomoći da preciznije pogađate ekser ali će Vas to mnogo manje boleti.

Ekseri se sve manje koriste i sve imamo manje rutine pri zakucvanju, što za posledicu ima da čekićem malo udaramo po prstima malo po glavi eksera. Evo saveta koji neće pomoći da preciznije pogađate ekser ali će Vas to mnogo manje boleti.


Potreban alat: čekić, štipaljka

Potreban materijal: ekser


zakucavanje eksera

Na sajtu mojaradionica.com smo već predlagali rešenje u postu pod nazivom kako zakucati ekser, a ne udariti prst 1, ovo je sličan savet koji neće pomoći da preciznije pogađate ekser ali će Vas to mnogo manje boleti.


zakucavanje eksera

Sve što Vam treba je jedna štipaljka. Štipaljkom uhvatite ekser, postavite na željeno mesto i ukucajte ekser tako da se fiksira. Nakon toga sklonite štipaljku a ekser zakucajte do kraja. Štipaljka može da bude graničnik, ako želite da ekser ukucate samo do određene dubine, kao što smo radili u foto-priči umetnost sa koncem.

Related articles